Sign Up | Log In

Home | My Home | Discuss | Contact


 


Geil Sletje | Master69 | 8

 

Hij geeft de strap-on aan Bianca en verlaat dan samen met de andere man de kamer. Alleen de blondine blijft achter. Bianca wenkt haar en bindt haar de strap-on voor.

Het is een jong meisje van 18, superslank en ze draagt een strakke body waar je alles doorheen ziet. Het jonge meisje gaat achter me staan en drukt voorzichtig de dildo tegen mijn kutje.

Ik was al supergeil en de dildo floepte makkelijk naar binnen. Het meisje neukt me keihard op Bianca's commando. Het duurt niet lang tot ik klaar kom. Het meisje stopt met neuken en duwt de dildo in mijn mond. Nooit eerder had ik kutgeil geproefd en al helemaal niet mijn eigen geil. Ondanks dat, vond ik het heerlijk!

Toen moest ze de dildo aan Bianca geven, die haar nu zou neuken. "Het schatje is nog maagd, dus ik zal haar lekker diep nemen" fluistert Bianca in mij oor. Het meisje buigt zich stilzwijgend voorover en ik kan haar natte poesje zien dat al glinstert van het kutgeil. Aan haar gezicht te zien is ze supergeil en wil ze graag genomen worden.

Bianca smeert wat glijmiddel op de dildo en schuift hem diep in het jonge meisje.
Deze geeft een gil terwijl de dildo helemaal in haar verdwijnt. Bianca stoot de dildo hard in het maagdelijke grotje, net zolang tot het zweet op haar voorhoofd staat.
Het meisje kreunde steeds harder en haar gezicht liep wat rood aan.
Vergis ik me, of deed het echt pijn?

Eindelijk stopt Bianca en ze laat mij de dildo aflikken. Ik merkt dat er ook een beetje bloed op zit en de gedachte dat ik het bloed van een pas ontmaagd kutje mag likken, maakt me nog natter dan ik al was!

Het jonge meisje zakt op haar knieƫn en ik zie een paar tranen over haar wangen lopen. Ik ga naar haar toe en kus haar vol op de mond. "Waarom stond je dit toe?" vraag ik. Ze kijkt me aan en glimlacht. "Ik wou altijd al door een ander meisje genomen worden en ik wist dat het pijn kon doen. Het was mijn idee, dus niet boos zijn op je vriendin."

Het bleek dat ze ons slavinnetje wou zijn. Bianca had haar uitgenodigd om een geile sessie mee te maken. De mannen die eerder in de kamer waren, waren ingehuurde dansers om ons op te geilen.

Bianca neemt ons mee naar de badkamer, waar ze het jonge meisje in de badkuip laat staan. Ze pakt een slipje, dat helemaal overgoten is met sperma en laat het haar inbrengen. "Schuif het slipje maar in je poesje," zegt Bianca, "vanavond haal ik het er weer uit en kan ik het heerlijk aflikken." Toen ze het slipje ingebracht had, kreeg ze het slipje van Bianca, dat gevuld werd met sperma uit een grote beker.

Het jonge meisje deed het slipje aan en Bianca likt het sperma, dat uit het slipje drupt, heerlijk op. Het meisje moet van Bianca een kort rokje en een klein topje dragen. Zo moet ze de rest van de dag rond lopen. Vanaf nu was ze ons sletje. Ik mocht met Bianca douchen en toen we ons afdroogden, had Bianca een geile verrassing voor me.

Ze had het slipje van ons sletje. "Draag jij haar slipje maar. Vanavond voor we naar bed gaan, ruilen we."

Ik werd supergeil en kon niet wachten tot de avond.

 

Blijft het meisje onderdanig of wordt ze ondeugend?

 
 
 

view story map | bookmark thread | report thread

Login or Signup