Sign Up | Log In

Home | My Home | Discuss | Contact


 


Geil Sletje | PamB23 | 8

 

Het is Erik die in één stoot diep in mijn kutje naar binnen schuift. Ik voel zijn ballen tegen mijn billen slaan. Na een paar stoten lijkt hij zicht te bedenken en laat zijn goddelijke lul uit mijn kutje glijden. Ik kan het niet laten mijn ongenoegen te uiten. Stil bromt hij. Ik wil dat je over de tafel heen buigt. Ik kom omhoog en waggel naar de tafel. Terwijl ik voorover buig en op de tafel steun duwt hij mijn benen uit elkaar. Daar sta ik dan met mijn kontje omhoog gericht. Dit moet een uitnodigend gezicht zijn.

Weer stoot Erik in één keer diep naar binnen en begint mij met lange diepe halen te neuken. Na vijf keer stopt hij echter en trekt zich terug. Volgende bromt hij, en ik voel hoe een stijve pik tegen mijn nog openstaande kontgaatje wordt gedrukt. Hij floept naar binnen en ik wordt nu diep in mijn kontje geneukt. Dit voelt heerlijk, maar na vijf halen floept de stijve pik er weer uit. Paul jou beurt hoor ik, en voel hoe even later Paul's stijve pik diep in mijn kutje schuift. Ook hij stoot vijf keer diep in mijn kutje, en verlaat me dan weer. De volgende neukt mijn kontje weer en zo wordt ik afwisselend door één van de mannen in mijn kontje en kutje geneukt.

Het duurt niet lang of ik kom hard kreunend klaar. De mannen blijven afwisselen, en spuiten omstebeurten hun lading zaad diep in mijn kontje en kutje. De laatste is Paul die zijn lading in mijn kutje spuit. Het zaad drupt nu langs mijn benen. Als Paul zich teruggetrokken heeft kom ik overeind en laat mij volledig uitgeput in een stoel vallen.

De mannen kleden zich weer aan en vertrekken, mij volledig doorgeneukt achterlatend. Ik sluit de deur even en besluit me even te verschonen. Dat wat ik nog aan had is volledig doorweekt met geil, en kan ik niet meer aan. Ik doorzoek de ruimte en kom in een kast nog een geil zwart cuploos babydolletje tegen. Het bijbehorende broekje heeft een open kruisje. Het ziet er wel erg geil uit, maar alles is beter dan helemaal niets.

Ik open de deur weer, want ik heb pas 275 Euro bij elkaar verdient. Daarna ga ik weer achter het raam staan.

 

Wie/wat is mijn volgende klant?


          Je baas en zijn vrouw

          Dan zie ik een vent aankomen. Mijn deur gaat open, waarom weet ik niet, maar deze wil ik hebben.

 
 
 

view story map | bookmark thread | report thread

Login or Signup