Sign Up | Log In

Home | My Home | Discuss | Contact


 


Geil Sletje | PamB23 | 6

 

Twee paar handen pakken mij vast. Aan hoe het aanvoelt moeten dit mannen zijn. Ze leiden me een stukje verder de kamer in en draaien me dan een stukje. Ik voel hoe ze mijn jurkje omhoog trekken en voorzichtig over mijn hoofd uittrekken. Ik hoor aan hun adem dat ze meer opgewonden raken. Ze duwen zachtjes tegen me en dwingen me voorover te buigen. Tegelijk worden mijn benen uit elkaar geduwd. Ik buig mee en voel hoe ik over en soort bankje kom te liggen.

Mijn handen worden met zacht aanvoelende banden aan de poten van het bankje vastgemaakt zodat ik niet meer overeind kan komen. Dan worden ook mijn enkels aan de andere poten vastgemaakt. Als dat alles gebeurt is wordt mijn maskertje verwijdert.

Ik ben in een met veel pluche en rood ingerichte kamer. Vanuit mijn positie zie ik iets wat nog het meest op een bed lijkt. Voor het bed staat Bianca in de geile outfit die ze ook al aanhad toen ze me op kwam halen. Voor de rest zie ik niemand, maar ik kan niet verder kijken dan dwars uit door mijn positie.

Dan start er opzwepende muziek. Bianca begint heel geil en sensueel voor mij te dansen. Terwijl ze danst stript ze uit haar topje en rokje. Wat overblijft is een geil goudkleurig speelpakje dat eigenlijk niets bedekt doordat het decollete doorloopt tot ver in haar kruisje, en ook haar geile borsten niet bedekt. Ze danst tot vlak voor me, maar net niet ver genoeg dat ze me aanraakt.

De muziek wordt zachter en zwoeler en Bianca vleit zich op het bed. Ze gaat languit tegen een stapel kussens liggen met haar benen uit elkaar in mijn richting. Ik heb zo een mooi zicht op haar geile kale poesje omlijst door de goudkleurige stof van het speelpakje.

Sensueel streelt ze haar eigen lichaam van haar borsten langs haar zij en buik naar haar heerlijke poesje. Ik had niet achter haar gezocht dat ze mij zo zou uitdagen. Helaas lig ik daar volledig in onmacht, en dat lijkt haar op te winden.

Dan kijkt ze over mij heen en geeft een kort knikje, blijkbaar om iets in gang te laten zetten door de mensen die mij vastgemaakt hebben.

 

Wat nu.....


          Hij (of zij?) likt mijn kale spleet, knabbelt aan mijn stijve spenen en beft mij daarna klaar!

          Twee heerlijke mannen en een mooie geile meid komen achter mij vandaan

 
 
 

view story map | bookmark thread | report thread

Login or Signup