Sign Up | Log In

Home | My Home | Discuss | Contact


 


Geil Sletje | PamB23 | 5

 

Je leid me een stukje door de kamer. Zachtjes duw je me in de richting waar je me heen wilt hebben. Ik voel hoe iets, wat de tafelrand moet zijn, tegen mijn bovenbeen aan drukt als we stoppen. Je duwt mijn bovenlichaam nu voorover tegen een kussen dat op de tafel ligt. Je pakt een arm en trekt die over de tafel heen. Tegelijkertijd wordt ook mijn andere arm naar het andere eind van de tafel getrokken. Er moeten dus minstens twee mensen in de kamer zijn. Mijn handen worden ieder aan een tafelpoot vastgebonden. Ik voel me weerloos, maar toch erg opgewonden. Je spreid mijn benen en ik voel de dildo's weer in mij bewegen. Ook mijn enkels worden ieder aan een tafelpoot vastgebonden. Daar sta/lig ik dan met mijn benen en armen wijd uit elkaar, volledig overgeleverd aan wat jij wilt.

Even gebeurt er niets, maar dan voel ik hoe je mijn hoofd achterover trekt. "Open je mond" hoor ik, en automatisch doe ik dat. Ik voel een dikke pik tussen mijn lippen schuiven. Zachtjes een stukje naar binnen. Ik sluit mijn lippen eromheen en zuig er zachtjes aan. Ik hoor iemand kreunen, maar weet niet of jij dat bent of niet. Ik wordt nu langzaam in mijn mondje geneukt, en kan daar weinig aan doen. De pik schuift langzaam naar binnen en dan weer een stukje terug en ik vindt dat eigenlijk wel lekker. Ik voel hoe ik steeds dieper en dieper in mijn mondje geneukt wordt. Doordat mijn hoofd achterover gehouden wordt kan ik diep in mijn keel geneukt worden. Het duurt niet lang of ik voel zijn ballen tegen mijn kin slaan terwijl ik met lange halen diep in mijn keel geneukt wordt. Dit is zo ongeloofelijk geil, en ik weet niet eens wie mij neukt. Ik voel aan dat je heel snel komen gaat en bereid me daar op voor. Een stevige straal warm sperma schiet diep in mijn keel en ik kan het alleen maar doorslikken. Na die eerste straal volg nog een tweede en derde zachtere straal. Dan is de pik leeg en wordt terug getrokken. Ik merk dat er gewisseld wordt en het hele ritueel herhaalt zich Ik wordt nog een keer diep in mijn keeltje geneukt. Ik voel me gebruikt, maar tegelijkertijd zo geil.

Nadat ik ook de tweede lading sperma te verwerken heb gehad worden de touwen weer losgemaakt. Ik kom voorzichtig overeind en voel de dildo's weer diep in mij bewegen.

Wat gebeurt er daarna?

 

Wat gebeurt er daarna?


          Mijn broekje met de dildo's wordt voorzichtig uitgedaan. De mannen starten met mij te verwennen.

          Mijn jurkje wordt weer aangedaan

          De 23 jarige bloedmooie en altijd geile Pamela wordt meegenomen naar de SM-zolder en daar opgehangen

 
 
 

view story map | bookmark thread | report thread

Login or Signup