Sign Up | Log In

Home | My Home | Discuss | Contact


 


Geil Sletje | PamB23 | 3

 

Je pakt iets van het bed, en ik voel iets van latex langs mijn armen glijden. Ik kan het niet goed thuisbrengen, maar nadat je het mij helemaal goed aan hebt gedaan voel ik dat het iets van een BH met openingen moet zijn. Ik voel hoe mijn harde tepels vrij door de openingen steken terwijl het latex strak om mijn borsten zit. Het idee maakt me nog opgewondener dan ik al ben, en mijn poesje is al helemaal vochtig.

Je geleidt me naar een stoel en laat me zitten. Ik voel hoe je mij voorzichtig een paar kousen aan trekt. Je streelt mijn poesje schijnbaar achteloos terwijl je ze het laatste stukje omhoog trekt. Je tilt mijn voeten één voor één op en ik voelweer iets van latex, dit maal om mijn benen. Het moet iets van een slipje zijn, maar het voelt zwaar aan. Je trekt me weer op mijn benen. Ik sta daar met mijn blinddoek om, en mijn benen een klein stukje uit elkaar. Verder gaat niet vanwege het latex slipje dat nog om mijn benen zit.

Je trekt het slipje langzaam omhoog tot het boven mijn knieën zit. Ik hoor hoe je een flesje openmaakt, en iets in je handen giet. Dan voel ik hoe je met je hand mijn kutje en mijn kontgaatje vochtig maakt met glijmiddel, stiekem met je vinger de opening wat wijder makend. Je trekt het slipje nog wat verder omhoog, en dan in een flits snap ik waarom het zo zwaar aan voelt. Ik voel hoe het topje van een dildo tegen mijn kutlipjes drukt. Voorzichtig druk je de dildo een eindje naar binnen tot hij er een paar centimeter in zit. Dit is echt ontzettend geil!

Terwijl ik dat bedenk voel ik nog iets, dit maal tegen mijn kontje drukken. Ik schrik en kreun dat ik niet weet of ik dat wel wil. Je drukt een hand op mijn mond om me duidelijk te maken dat ik niets te willen heb. Ik voel hoe de top van de tweede dildo mijn kontgaatje ingedrukt wordt. Heel langzaam en voorzichtig. Steeds verder. Als ook deze er een paar centimeter in zit trek je het broekje verder omhoog. Door de spanning in het latex schuiven de beide dildo's er nu vanzelf verder in. Ik voel hoe ik steeds verder gevuld word en mijn twijfel maakt plaats voor pure geilheid. Het duurt niet lang voor beide dildo's er helemaal in zitten. Ik voel me compleet gevuld. Je laat me zo even staan.

Ik hoor je naar de kledingkast lopen en er iets uit halen. Even later voel ik hoe je me een strak jurkje aan doet. Weer ga je naar de kast en even later til je mijn voet op om die in een schoen te schuiven. Terwijl je mijn voet optilt voel ik de beide dildo's diep in mij een beetje verschuiven. Je hebt hoge hakken uitgezocht. Als ik beide schoenen aan heb draai je me richting de kast met de grote spiegeldeuren en haal je de blinddoek los.

Ik kijk in de spiegel en zie mezelf in een chique rood jurkje met een paar zwarte naadkousen daaronder, mijn voeten gestoken in hoge zwarte pumps. Dan kijk ik naar jou en je ziet er heerlijk uit. Klaar op uit te gaan.

Kom zeg je en reikt me de hand. Voorzichtig loop ik naar de trap, met het gevoel dat ik constant in mijn beide gaatjes geneukt word. Dit is echt geil. Voorzichtig gaan we naar beneden.

 

Waar neem je me mee naar toe?


          De woonkamer

          sta op en.......

 
 
 

view story map | bookmark thread | report thread

Login or Signup