Sign Up | Log In

Home | My Home | Discuss | Contact


 


Lekker de stad in | Master69 | 14

 

Marjolein voelt de zachte rondingen van Elskes billen en kan nauwelijks wachten tot later. De meiden vinden dat het zo goed is en besluiten naar beneden te gaan. "Kom, laten we gaan, Christel staat op ons te wachten. Je ziet er beeldschoon uit!", zei Marjolein en ze kuste Elske vluchtig op haar wang. Mmm wat rook dat meisje toch lekker!, dacht Marjolein.

Ze liepen de trap af naar het geheime gedeelte van Christels huis. De kelder was sfeervol verlicht door kaarsen en er stond een grote leren bank voor de televisie.
Wat Elske niet wist, was dat er nog een gedeelte achter zat, wat nu bedekt werd door kleden, zodat het leek alsof het een muur was.
De meiden babbelden wat en Christel schonk wijn in. "Elske, ik hoorde van Marjolein dat je nog nooit met een man naar bed bent geweest? Zou je het fijn vinden om na het weekend ontmaagd weer naar huis te gaan?", vroeg Christel. Elske bloosde, maar door de wijn werd ze wat loslippiger. "Eh bedoel je dat je een jongen gevonden hebt die mij wil ontmaagden?", giechelde ze. Ze dacht dat het een grapje was van Christel.

"Luister, schat. Je bent een bloedmooi meisje en iedereen zou graag met jou naar bed willen, dus daar ligt het niet aan. Je moet wat meer los komen van je ouders met hun ouderwetse opvattingen.", antwoordde Christel. "Iedereen zou wel met mij naar bed willen?", herhaalde Elske verbaasd.
Marjolein besloot de stoute schoenen aan te trekken, want ze wou niets liever dan met haar jonge nichtje vrijen. "Ja, Elske, iedereen, zelfs ik! Vorig jaar met Kerst kreeg ik voor het eerst vlinders in mijn buik van je en dat is nooit meer overgegaan.", zei Marjolein en ze kuste Elske zachtjes op haar mond.
Verbaasd keek Elske haar nicht aan. "Ben jij verliefd op mij??", riep ze uit.
Marjolein keek haar aan. "Ja, maar als je niets voor mij voelt, dan is dat begrijpelijk. Christel vind jou ook super knap en wat dat ontmaagden betreft: Christel kent een paar mannen die betrouwbaar zijn en jou wel willen ontmaagden. Dan zit je niet aan een jongen vast, maar heb je toch sex gehad en wij zijn er bij, zodat je niets overkomt.

Elske bleef een tijdje roerloos zitten, nog beduusd van wat ze net had gehoord.
"Ik vind jullie ook hardstikke knap en lief, maar ik weet van mezelf niet of ik lesbisch ben of niet..", antwoordde ze na een poosje.
Marjolein gaf haar nichtje een knuffel. "Het gaat er ook niet om wat je wel of niet bent, lieverd. Christel en ik gaan ook wel eens met een man naar bed, omdat het zo geil is dat sperma in je mond of kutje te krijgen. Maar over het algmeen vind ik het met meisjes lekkerder en ik wil je graag laten zien hoe het is om met een meisje te vrijen", zei ze.
Elske leek dat wel goed te vinden. "Maar vertel niemand dat ik met jullie gezoend heb, want ik schaam me rot!", flapte ze uit. Christel en Marjolein lachten opgelucht.
Marjolein pakte Elske's hand en stond op. "Kom, ga maar staan. Er gebeurt niets engs", stelde Marjolein het jonge meisje gerust. Elske werd vandaag achttien en Marjolein was al vijf jaar ouder.
Ze liet Elske voor Christel staan en zelf ging ze achter Elske staan. Ze begon Elske zachtjes in haar hals te zoenen, ondertussen haar billen strelend. Christel streelde het meisje door haar haren en streelde diens borsten. "Doe die body anders maar uit, ik wil je mooie lichaam graag zien", fluisterde ze en ze keek het meisje diep in haar ogen. Elske was nog wel nerveus, maar liet zich toch meevoeren en gedwee begon ze haar body uit te trekken, geholpen door Marjolein.

Al spoedig had Elske de smaak te pakken. Nadat ze uitgebreid met Christel had gezoend en door haar betast was, werd ze door Marjolein omgedraaid, zodat de beide nichtjes nu tegenover elkaar stonden.
Christel liet de meisjes begaan, want het was tijd voor Elske's cadeau. Terwijl Elske vurig met Marjolein stond te tongzoenen en zich door haar liet vingeren, kwamen er onopgemerkt twee mannen de ruimte binnen.
Elske schrok toen ze door de mannen werd vastgepakt en naar de andere ruimte werd getrokken. "Wat moet dat! Nee, alsjeblieft niet doen!", riep Elske angstig uit.
Christel haastte zich naar het meisje en vertelde dat het haar cadeau was. "Dit hoort er bij, deze mannen zullen je ontmaagden. Dit is ons cadeau voor je achttiende verjaardag! Geniet er maar van, schat. Gefeliciteerd", zei ze en ze knipoogde naar Elske, die al wat rustiger werd.

In de ruimte stond een soort smalle tafel, waar Elske op moest gaan liggen.
Beide mannen droegen een masker om niet herkend te worden en èèn van hen hield haar stevig vast, terwijl de andere tussen haar benen kwam staan. Hij begon haar poesje te betasten en schoof twee vingers naar binnen. Elske was al zo opgewonden van het vrijen met de meiden, dat ze nu met een schok klaar kwam. De man grijnsde en streelde met zijn andere hand Elske's gezicht. "We doen je geen pijn, hoor meisje, maar de eerste keer kan wel wat pijnlijk zijn. Dat is heel gewoon."
Christel en Marjolein keken toe hoe de man zijn ondertussen stijf geworden pik tegen het nauwe spleetje van Elske drukte. Pas toen hij hem bij haar naar binnen schoof, merkte Elkse dat de mannen geen condooms gebruikten!

 

Gaat de man nog dieper in Elske's poesje?

 
 
 

view story map | bookmark thread | report thread

Login or Signup