Sign Up | Log In

Home | My Home | Discuss | Contact


 


Lekker de stad in | Master69 | 12

 

Als Marco wakker wordt, beseft hij dat hij bijna te laat is voor zijn werk. Christel is nergens meer te bekennen, maar wel een briefje dat ze het geil had gevonden.
Marco pakte de pen die erbij lag en schreef dat hij het ook supergeil had gevonden, maar dat hij voorlopig geen tijd meer zou hebben haar te ontmoeten. Hij moest voor z'n werk binnenkort een half jaar naar het buitenland.
Hij nam een hete douche, kleedde zich aan en belde een taxi.

Christel was eigenlijk helemaal niet weg, maar ze had ook andere plannen. Haar vriendin zou langskomen met haar nichtje. Christel's huis had een geheime kelder met geile apparaten en ook een voorraadje lingerie en sexy kleren voor onverwachts bezoek. Christel vond een pik in haar kutje heerlijk, maar meestal hield ze het op vrouwen, of, wat vaker, jongere meisjes vanaf een jaar of zeventien. Het nichtje van Christel's vriendin zou achttien worden en ze hadden een surpriseparty georganiseerd.
Het nichtje logeerde vaak bij Christel's vriendin en het was zonde zo'n knap meisje aan een jongen kwijt te raken. Vandaar dat ze haar in zouden wijden in de lesbische liefde.
Christel's vriendin was al een poosje geleden begonnen met uitvissen of het meisje op jongens of meisjes viel. Ze vond jongens leuk, maar vond het ook spannend dat haar oudere nicht met Christel naar bed ging en ze had alles willen weten. Een twijfelgeval dus, maar dat was niet erg.
Er zou ook een man komen, één van Christel's vrienden, die het meisje wel wou ontmaagden.

Terwijl ze zo in gedachten bezig was alles klaar te maken, ging de deurbel. "Oh, dat is vroeg", schrok ze op en deed de deur open. Ze had zelf al een kort rokje aangetrokken en een mooi bloesje en kon niet wachten de anderen te zien.
Ze deed de deur open en daar stonden de beide meiden al. Christels vriendin Marjolein, met lang zwart haar en Elske, het nichtje. Elske had blond haar en groenige ogen, maar het opvallendst waren haar sexy benen, die nu in mooie kousen waren gestoken. De benen verdwenen boven onder een rokje, en daarboven droeg ze een leuk zwart topje en een vestje.
Ze kusten elkaar gedag en Christel liet ze binnen. In de kamer praatten ze even bij en Christel kreeg de kans Elske eens goed te bekijken.

Na het avondeten meldde Christel dat iedereen de hele avond alle lingerie mocht proberen die ze wouden. Elske kocht niet vaak lingerie, maar zou het wel graag willen. Haar moeder zou het jammer genoeg toch verbieden.
Dus deze kans liet ze zich niet ontnemen.

 

Wat trekt Elske aan


          Een mooie hoogopgesneden witte body

 
 
 

view story map | bookmark thread | report thread

Login or Signup