Sign Up | Log In

Home | My Home | Discuss | Contact


 


Geil Sletje | Master69 | 17

 

Als we later in de stad zijn, gaat Roger's telefoon. "ja, meen je dat? Nou ja, als het niet anders kan, moet het maar.", zegt hij tegen iemand aan de andere kant van de lijn.
Teleurgesteld legt hij uit dat een collega ziek is geworden. "Ik moet mijn collega Willem aflossen aan de balie, want Mirjam, één van onze fotografen, moet een fotomodel van de trein halen en een fotoshoot doen. Helaas ben ik geen fotograaf, dus moet ik bij de telefeoon zitten", zei Roger.

Bianca en ik knikken en wensen hem sterkte. Met een lekkere tongzoen bedanken we hem voor de 'gastvrijheid' en wachten we tot hij uit zicht is.
"Shit, wat moeten we nu?", vroeg ik. Bianca was in gedachten verzonken. "Aarde aan Bianca!", zei ik, terwijl ik haar een por gaf. "Hè?", schrok ze op. "Oh eh ja nou, als we nou òòk naar het station gaan en met die Mirjam en dat model meegaan? Misschien kunnen we dan ook wel mooie lingerie passen", zei ze.
Ik keek haar aan. "Lingerie passen? Is het een lingeriemodel?", vroeg ik. Bianca liet me een visitekaartje van Roger zien. "Roger werkt bij zo'n modellenbureau en sinds een half jaar hebben ze zich gespecialiseerd in lingeriecatalogussen, omdat daar meer aan verdiend wordt. Hun nieuwe fotograaf, die Mirjam, schijnt heel goed te zijn. En heel aantrekkelijk!", zei Bianca met een knipoog.

We besloten dus naar het station te gaan, om te kijken of we Mirjam nog konden vinden. Op het station zagen we een mooi meisje staan wachten. Ze had lang rossig haar, wat ze in een staartje droeg, met een blauw strikje er in.
"Dat moet het model zijn denk ik", fluisterde ik Bianca toe. Bianca knikte beamend en liep naar het meisje toe.
"Hoi, sta je op Mirjam te wachten?", vroeg Bianca. Het meisje knikte. Ik zag nu dat ze een zwart hemdje boven een zwart rokje droeg, met een grijze legging eronder. Simpel, maar heel sexy in haar geval.
Ik kwam er ook bij en we vertelden het meisje dat Mirjam nog zou komen, maar dat wij kennissen waren en we stelden ons voor. Oh wat lacht dat meisje sexy.

Toen Mirjam uiteindelijk ook gearriveerd was, vertelden we dat we wel wouden kijken bij de fotoshoot. Gelukkig had zowel Mirjam als Karin, zoals het meisje heette, geen bezwaar.
"Als jullie het niet erg vinden om wat te helpen, zoals de setjes die karin aan moet trekken aan te geven en weer op te hangen, dan zijn we ook vlot klaar. Dan heb ik nog tijd voor een heet bad."

De shoot was in een omgebouwde boerderij, waarvan de vroegere stallen omgebouwd waren tot een fotostudio, tevens te gebruiken voor modeshows. Langs de kant stond een verrijdbare catwalk en een gedeelte van de ruimte was afgeschermd, waar een soort woonkamer was.
"Ik logeer hier als er een aantal shoots gedaan moeten worden", legde Mirjam ons uit. "Zo hoef ik niet iedere keer een eind te rijden en als er modellen van ver komen, zoals Karin. Overdag kan ik me tussen de bedrijven door in deze kamer terugtrekken en wat aan de foto's werken als het moet.
's Avonds slaap ik gewoon in het woonhuis. Er zijn boven meerdere slaapkamers, voor het geval er een hele crew bij is. We hebben dit opgekocht en als studio voor het bedrijf ingericht".
Bianca en ik kregen de wildste fantasieën; ik zag aan haar ogen dat Bianca ook stoute plannetjes aan het uitbroeden was.

De fotoshoot ging geweldig en Bianca en ik genoten van het mooie meisje dat in diverse lingerie-setjes stond te poseren. Gelukkig voor ons waren zowel karin zelf als Mirjam in een melige bui en na de verplichte foto's, begonnen Bianca en ik Mirjam op te jutten om wat pikantere foto's te maken.
Karin zag er de humor wel van in en liet zich direct fotograferen in een strakke lycra catsuit, waar haar venusheuveltje verschrikkelijk sexy in omhoog stak als ze haar heupen omhoog deed.
Ik ging achter karin staan en poseerde zwoel met mijn lippen tegen haar hals en mijn linkerhand bij haar kruis. Vreemd genoeg liet ze mij begaan en toen ik haar zachtjes in haar oorlelletje beet, keek ze me geil aan en knipoogde naar mij!
Ik was niet snel van m'n apropos, maar het leek erop alsof zìj mìj uitdaagde.
Bianca had het niet in de gaten, want die had Mirjam overgehaald het fotograferen uit handen te geven. Zodoende werden de poses steeds erotischer en de pakjes spannender. Karin had nu een mooi wit slipje aan en een wit topje. Het bijbehorende witte rokje lag op haar voeten en mijn hand zat in haar slipje.
"Heb je zin om straks nog wat te blijven drinken?", fluisterde Karin in mijn oor.
Toch wel nerveus knikte ik en vroeg of Bianca ook mocht blijven. "Ik had wel in de gaten dat jullie bij elkaar horen, maar door jullie vind ik het ineens niet zo erg er voor uit te komen dat ik bi ben", fluisterde ze verlegen en ik zag dat ze bloosde.

Het leek me tijd even een pauze te nemen en terwijl Mirjam een bad nam, gingen Bianca en ik met Karin mee naar de slaapkamer waar zij zou blijven slapen.
"Morgen en overmorgen ben ik nog voor het bureau in de buurt bezig en in die tijd kan ik hier overnachten. Eten en drinken wordt allemaal geregeld, dus ik hoef alleen maar een plek om te slapen", zei ze.
"Slapen kan later wel", plaagde Bianca. "Ik geloof dat iemand andere plannen met je heeft", en ze wees naar mij. Ik was vergeten dat ik nog straf had!
Bianca vertelde Karin van ons avontuurtje met Roger en dat wij dit weekend voor het eerst met elkaar hadden gevreeën.
"Dus.. mijn opdracht is duidelijk?", vroeg Bianca toen ze alles uitgelegd had. Karin wou dolgraag verrast worden met geile opdrachten, dus als inwijdingsritueel had ik Karin de opdracht gegeven gebruikte tampons te verzamelen bij sporthallen en scholen in de buurt en ik moest dan in de winkels alle soorten tampons en inlegkruisjes kopen.

Toen Mirjam gekleed in een badjas de kamer binnen kwam, zag ze dat Bianca daar alleen was. "Waar zijn de anderen?"vroeg ze. Bianca vertelde Mirjam voorzichtig dat we met een geil spelletje bezig waren. Ze wist niet echt hoe te reageren, toen Bianca uitgesproken was, maar eer ze daar wel achter was, kuste Bianca haar teder op haar mond. "Ik zou graag met je willen zoenen, want je bent echt heel mooi!", fluisterde Bianca, terwijl ze zich tussen Mirjam's knieën wrong. Bianca duwde Mirjam's benen uit elkaar en maakte de badjas los. Mirjam droeg een sexy zwarte hipster en verder niets. Eerst stribbelde ze wat tegen, maar Bianca gaf niet op en toen Karin en ik weer terug waren, lag Mirjam tussen Bianca's benen, diens poesje te likken.
"Mmmmmm", kreunde Bianca toen ze ons zag. "Mirjam heeft ook ontdekt dat meisjesliefde veel lekkerder is", mompelde ze en duwde Mirjam zachtjes terug.

Bianca begon direct orde op zaken te stellen: "Karin en jij gaan in de badkuip zitten en daarna mogen, herstel, mòeten jullie alle gebruikte tampons sorteren".
In de, inmiddels bijna droge, badkuip, zat ik tegenover karin, die iewat nerveus afwachtte wat er zou komen.
Bianca pakte de tas met gebruikte tampons, de meesten nog in toiletpapier gewikkeld, en gooide m boven mijn hoofd leeg. De tampons vielen op m'n hoofd en schouders en in de kuip. Gedwee begonnen we te sorteren: die was nog niet helemaal vol, die wel, daar was een mini-tampon..
Ondertussen begon Bianca Mirjam te vingeren. Ze stak haar hand van achteren tussen Mirjam's benen en streelde haar heuveltje aan de voorkant.

 

Tampons aflikken en inbrengen?

 
 
 

view story map | bookmark thread | report thread

Login or Signup