Sign Up | Log In

Home | My Home | Discuss | Contact


 


Geil Sletje | Master69 | 7

 

Je vindt het wel genoeg en bovendien was er een oproep over inbraak op het meisjes-internaat. Daar moet je als agente wel naar toe..

Op het internaat laat je alle meiden verzamelen en begint met vragen stellen. Eerst dat leuke meisje met dat rossige haar: "wat was jij aan het doen op het moment van de inbraak?". Het meisje stamelde wat over slapen en je ziet een paar tranen over haar wangen lopen. "Dan wil ik straks met jou nog door je kamer." commandeer je en zoekt een paar andere leuke meisjes uit.

Uiteindelijk neem je vier meisjes mee voor 'verhoor'. Je gaat eerst de kamer doorzoeken van het rossige meisje. "Aha, wat is dat? Rondslingerende tampons. "Had je haast?" vraag je haar. Na wat gemompel weet je dat ze een vriendje op bezoek had.
Toevallig weten de andere meisjes ook van stiekeme bezoekjes af, dus een mooi excuus de meisjes te misbruiken.

Je hebt de leiding toch weggestuurd, dus niemand die wat komt te weten! Je zoent het rossige meisje teder op haar lippen. "Luister goed: als je meewerkt vertel ik niets en zeg gewoon dat er meer sporen onderzocht moeten worden. Dan is alles allang weg en komt niemand erachter dat een jongen per ongeluk een raam gebroken heeft, toen hij uit jullie raam wou klimmen. Het meisje knikt gedwee en wil meewerken.

Je kleedt haar uit en gaat haar kutje likken. Ook laat je een ander meisje komen, die hetzelfde lot moet ondergaan. "Zo, nu wil ik dat jij haar gaat zoenen, want dat doe je goed", commandeer je het nieuwe meisje. "Eh maar dat is mijn zusje!", riep ze uit. Je bent verbaasd, maar herstelt je snel. "Wat wil je: dat je van het internaat gestuurd wordt, of lekker vrijen met je zusje?"

Het meisje probeerde nog een smoesje: "maar ze is nog maar vijftien en ik ben zeventien, dat is illegaal en dat zou u moeten weten!".
Je lacht even en gebaart dat ze moet doen wat haar opgedragen werd of vertrekken met het risico weggestuurd te worden.
Voorzichtig begint ze haar zusje te zoenen. Tot haar eigen schrik vindt ze het heerlijk. Nog nooit had ze geweten dat haar zusje zo lekker was.

 

Wat gebeurt er met het zusje?

 
 
 

view story map | bookmark thread | report thread

Login or Signup